Kendt fra TV

TV 2 TV 3

FORBRUGSLÅN HOS NORDISK LÅN


Går du med overvejelser om at låne penge? Så er du kommet til den helt rigtige side. Måske har du fundet Nordisk Lån på grund af vores reklamekampagne på TV2. Så ved du også, at vi formidler lån nu og her – hurtigt, sikkert og effektivt. Af og til har man bare brug for at forkæle sig selv med en rejse, et nyt TV eller nye møbler. Det kan være utroligt besværligt – og dyrt – at få et lån på 10.000 kroner gennem sin almindelige bankforbindelse. Der løber som oftest for mange gebyrer på, hvis man da overhovedet kan blive godkendt til et lån. Hos Nordisk Lån kan du låne penge uden sikkerhed på en nem og effektiv måde hjemme fra din sofa.

Ansøgningen sker online, hvor du udfylder dine oplysninger, vælger beløbet og underskriver med NemID – lettere kan det næsten ikke blive.

Din låneansøgning er gratis og uforpligtende, og hos os får du altid en lav rente og en god månedlig ydelse. Læn dig selv tilbage i sofaen og forestil hvad du vil bruge de 10.000 kroner til.

Vil du glæde din kæreste eller familien med en overraskelse? Har du noget klatgæld til en alt for høj rente, som du vil af med? Eller skal du have ny forårsgarderobe eller en ny cykel til foråret?

De drømme kan nemt og hurtigt blive til virkelighed hos Nordisk Lån. Du kan låne penge nu og her og få dem udbetalt lynhurtigt.

Fordele ved forbrugslån


Vi har alle af og til behov for at låne penge i nu og her. Det kan være lidt ubehageligt at skulle bede venner eller familie om et lån, og det kan være en både langsommelig og dyr affære at låne penge i banken. Heldigvis gør den moderne teknik det muligt at låne penge online.

Det er både nemmere og hurtigere end at skulle optage et lån i din egen bank. Måske er det at låne penge online nyt for dig, og det kan være du ikke ved hvordan det virker i praksis.

Derfor har vi her en liste over nogle af de store fordele ved at låne penge online. Nemmere at få et ”Ja” - Det er nemmere at blive godkendt, når du låner online. Der er flere udbydere i konkurrence med hinanden, og deres krav er mindre end hvis du snakkede med din egen bank. Dine penge er din egen sag - Når du vælger at låne penge online, er der ingen der spørger dig om, hvad du vil bruge pengene til. Det dig alene der bestemmer det. Enkelt og hurtigt - En kæmpe fordel ved at låne online er at det er utroligt nemt.
Du får en oversigt, vælger dit lån og udfører en kort ansøgningsproces. Derefter får du pengene med det samme. Lån uden sikkerhed - Når du låner online, stilles der ikke krav om sikkerhed. Du kan altså låne uden sikkerhed, og det eneste som låneudbyderen ser på, er din kreditvurdering. Det er den der afgør, om du kan låne penge. Nu er det ikke kun rosenrødt at låne penge online. Når en låneudbyder låner penge uden sikkerhed, er omkostningen for dig ofte højere end i en traditionel bank. Men med den store konkurrence på online lån, så slås de mange udbydere om dig som kunde. Og det fører til bedre og billigere lån for dig.